Met de oude applicatie konden klanten die geen e-mailadres willen opgeven ook punten opnemen, kan dit ook met de nieuwe Joyn-app?

Volgen

Ja, zeker! De klant kan bij de registratie van een nieuwe Joyn-kaart ervoor kiezen om al dan niet een e-mailadres op te geven. Wanneer de klant ervoor kiest om een e-mailadres op te geven kan dit ingevuld worden nadat de kaart een eerste keer gescand wordt.
Wanneer de klant geen e-mailadres wenst op te geven mag je klikken op "Nog geen e-mailadres, wend je tot de handelaar". Je zal dan de pincode van de iPad moeten invullen om de kaart op deze manier anoniem te registreren.