Ik heb de Joyn-app niet. Kan ik ook met Edenred betalen?

Volgen

Ja, met je kaart via de terminal, maar niet via de Joyn-app op de tablet van de handelaar.

Je kan enkel met Edenred betalen via Joyn als je met de Joyn-app de QR-code op de tablet van de handelaar scant.

Waarom? Je kaart kan je verliezen. Om te voorkomen dat iemand anders er gebruik van zou maken, kan je enkel via de Joyn-applicatie Edenred-betalingen doen. Op deze manier is er de veiligheid van de toegangscode van je GSM en je dient ook ingelogd zijn in de Joyn-app.