Hoe werkt een transactie via Joyn en Edenred?

Volgen

Vooraleer je met Edenred kan betalen via de Joyn-app, moet je beide accounts aan elkaar koppelen. Meer info over die koppeling vind je in dit artikel. Via de Joyn-app betalen met Edenred, verloopt als volgt:

1. Druk op de QR-code.
  2. De handelaar geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Betaal en spaar”.
  3. Je scant met de Joyn-app op je smartphone de QR-code op de tablet van de handelaar.
  4. De beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de tablet (Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments en Ticket Sport & Culture).
  5. De handelaar selecteert de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties.