Hoe kan een klant, voor hij betaalt, eerst een beloning opnemen?

Volgen
1. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw tablet.
2. Je klant kiest een beschikbare beloning en drukt op 'Opnemen'. Deze punten worden nu automatisch van het puntentotaal van de klant afgetrokken.
3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop ‘Punten sparen en betalen’.
4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant wil betalen met Edenred.
5. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de tablet (Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments en Ticket Sport & Culture).
6. Selecteer de gewenste betaaloplossing uit de beschikbare opties.