Waarom wordt de toegangscode van mijn tablet gevraagd na betaling via Edenred?

Volgen

Als je de toegangscode van je tablet moet ingeven na de betaling via Edenred, wil dat zeggen dat er gekozen werd om het restbedrag in cash of via een andere betaalmethode te voldoen (niet via Joyn) door op ‘Betaling afronden’ te drukken.

Om jouw aandacht erop te vestigen dat je nog geld moet ontvangen, vraagt de tablet naar je toegangscode alvorens de transactie volledig afgerond wordt.