Hoe een Edenred-transactie uitvoeren via de Joyn-app?

Volgen
1. Druk op de QR-code.
2. Geef het bedrag in en bevestig met de knop ‘Betaal en spaar’.
3. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw tablet.
4. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de tablet (Ticket Restaurant, Ticket EcoCheque, Ticket Compliments en Ticket Sport & Culture).
5. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties.

Vooraleer je klanten met Edenred kunnen betalen via de Joyn-app, moeten zowel jij als je klanten beide accounts koppelen.

Hoe een handelaar Edenred en Joyn koppelt, lees je hier
Hoe je klanten Edenred aan de Joyn-app moeten koppelen, vind je hier