Hoe neem ik een beloning op met KBC Mobile?

Volgen

Wanneer je bij de handelaar aan de kassa staat doe je het volgende:

1. Open KBC Mobile
  2. Druk rechts onderaan op ‘Extra diensten’
  3. Selecteer Joyn
  4. Druk op de knop ‘QR code scannen’
  5. Scan de QR code op de iPad van de handelaar
  6. De beschikbare beloningen verschijnen op de linker helft van het scherm en zijn aangeduid met een knop ‘Opnemen voor .. punten’
  7. Geef aan welke beloning je wil opnemen en druk op de blauwe knop erachter
  8. Bevestig met ‘Beloning opnemen’
  9. De punten worden van je account afgetrokken
  10. De handelaar geeft op zijn iPad eventueel nog extra punten in en bevestigt.

Je hebt nu recht op de opgenomen beloning en jouw extra punten zijn toegevoegd.