Kan een klant een nieuwe kaart registreren met de Joyn Business App Lite?

Volgen

Een kaart registreren kan niet met de Joyn Business App Lite.

Heeft je klant nog geen geregistreerde Joyn kaart? Stel hem dan voor om de Joyn applicatie te downloaden op zijn smartphone. Daarin kan hij makkelijk registreren en zo heeft hij altijd en overal zijn Joyn kaart op zak!

Heeft je klant geen smartphone? Dan kan hij de kaart in de Joyn app op je iPad registreren of via de webpagina my.joyn.eu/card-registration.