Kan een klant met de kaart scannen op de Joyn Business App Lite?

Volgen

Ja hoor. Nadat je de punten hebt ingevoerd, krijg je een scherm met een QR-code te zien. Heeft je klant een smartphone, dan kan hij die gebruiken om deze QR-code in te scannen met de Joyn app op de smartphone. Heeft je klant geen smartphone, druk dan op de knop “Scan a card” en scan met de camera op de achterkant van je Android toestel de kaart van je klant.
Gebruik je liever de camera op de voorkant van je toestel, druk dan op de blauwe knop rechtsonder op je scherm om van camera te wisselen.