Hoe kan ik een coupon activeren en opnemen?

Volgen

Een coupon activeren

• Ontving je de coupon per mail of vond je hem terug in je Joyn applicatie?
    Druk dan op de knop "Activeer coupon"

• Kreeg je de coupon in de vorm van een QR-code?
    • Open dan je Joyn-applicatie
    • Druk op "Tik om QR-code te scannen"
    • Scan de QR-code van de coupon met je Joyn app

Een coupon opnemen

1. Bezoek de handelaar bij wie de coupon geldt
  2. Scan op de iPad van de handelaar
  3. Aan de linkerkant van het scherm zie je de beloningen en je beschikbare coupons*
    Druk bij de coupon op de knop "Opnemen"
  4. Bevestig met de blauwe knop "Coupon opnemen"

* Een coupon heeft slechts een beperkte geldigheidsduur. Houd er dus rekening mee dat je vóór de vervaldatum langsgaat bij de handelaar.
Is je coupon nog geldig en verschijnt hij niet op de iPad van de handelaar? Ga dan even na of je hem wel geactiveerd hebt.