Hoe maak ik een Apple ID aan?

Volgen

1. Open de App Store en tik op je profielfoto .
  2. Tik op 'Maak nieuwe Apple ID aan'.
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en kies je land. Het door jou opgegeven e-mailadres wordt jouw nieuwe Apple ID.
  4. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Apple en tik vervolgens op 'Akkoord met de voorwaarden'. Tik op 'Volgende'.
  5. Voer je naam en geboortedatum in en abonneer je desgewenst op updates van Apple. Hiermee word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de nieuwste software, producten en diensten van Apple. Tik op 'Volgende'.
  6. Voer je creditcard- en factuurgegevens in en tik op 'Volgende'. Je kan ook kiezen voor 'Geen' als je geen betaalwijze wil kiezen. Lees wat je moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Er wordt pas iets in rekening gebracht wanneer je iets koopt. Je kan je betaalgegevens later veranderen of verwijderen.
  7. Bevestig je telefoonnummer. Hiermee kan je je identiteit verifiëren of, indien nodig, je account terughalen. Tik op 'Volgende'.
  8. Je krijgt een verificatiemail van Apple. Volg de stappen die daarin worden beschreven om je e-mailadres te bevestigen.

Nadat jij jouw e-mailadres hebt geverifieerd, kan je je Apple ID gebruiken om in te loggen bij de App Store en applicaties downloaden.