Ik gebruik een Joyn-kaart. Kan ik ook met Monizze betalen?

Volgen

Ja, met je kaart via de terminal, maar niet via de Joyn app op de iPad van de handelaar.

Je kan enkel met Monizze betalen via Joyn als je met de Joyn-app de QR-code op de iPad van de handelaar scant.

Waarom?

Je kaart kan je verliezen. Dus om te voorkomen dat iemand anders met je centen gaat lopen, kan je enkel via de Joyn-applicatie Monizze betalingen doen. Op die manier is er de veiligheid die de toegangscode van je GSM biedt én je moet bovendien ook ingelogd zijn in de Joyn-app.