Wat als een klant eerst een beloning wil opnemen?

1. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw iPad
  2. Je klant kiest een beschikbare beloning en drukt op 'opnemen'. Deze punten worden nu automatisch van het puntentotaal van de klant afgetrokken.
  3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Punten sparen en betalen”
  4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant wil betalen met Monizze
  5. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco- of cadeaucheques).
  6. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties.