Hoe werkt de transactie via Joyn en Monizze?

Volgen
Vooraleer je met Monizze kunt betalen via de Joyn-app, moet je de beide accounts aan elkaar koppelen. Meer info over die koppeling vind je in dit artikel.

Via de Joyn-app betalen met Monizze en puntjes sparen, verloopt als volgt:
  1. Je scant met de Joyn-app op je smartphone de QR-code op de iPad van de handelaar
  2. De handelaar geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Punten sparen en betalen”
  3. Je geeft aan dat je wil betalen met Monizze
  4. De beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco of cadeaucheques).
  5. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties

Wat als mijn saldo ontoereikend is?