🎥 Hoe werkt de transactie via Joyn en Monizze?

Volgen
Vooraleer je met Monizze kunt betalen via de Joyn-app, moet je de beide accounts aan elkaar koppelen. Meer info over die koppeling vind je in dit artikel.

Via de Joyn-app betalen met Monizze en puntjes sparen, verloopt als volgt:
  1. Druk op de QR-code
  2. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Betaal en spaar”
  3. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw iPad
  4. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco- of cadeaucheques).
  5. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties