Wat als de klant slechts een gedeelte van het te betalen bedrag met Monizze wil betalen?

Volgen

Wil je klant slechts een deel van het saldo gebruiken? Pas dan het bedrag aan en ga na afhouding ervan verder met een andere betaalmethode voor het restbedrag.

Kies je voor cash als aanvullende betaalmethode, dan zal je de toegangscode van de iPad moeten ingeven om je aandacht erop te vestigen dat er nog een handeling vereist is.

Bekijk hier een video van de mogelijke transacties.