Wat als het puntenaantal verschilt van het te betalen bedrag?

Volgen

Dat is geen enkel probleem. Je kan nadat de punten zijn toegekend het bedrag dat betaald moet worden nog steeds aanpassen. De volledige transactie verloopt als volgt:

1. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw iPad
  2. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Punten sparen en betalen”
  3. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen
  4. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco of cadeaucheques).
  5. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties.