Wat als een klant eerst een coupon wil opnemen?

1. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw iPad
  2. Je klant kiest een beschikbare coupon en drukt op 'opnemen'.
  3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Punten sparen en betalen”
  4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant wil betalen met Monizze
  5. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco of cadeaucheques).
  6. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties