Waarom zou ik de integratie gebruiken?

Volgen

De integratie brengt verschillende voordelen met zich mee:

• het is een extra dienstverlening naar je klant toe
  • er is geen bijkomende kost (de transactiekost van Monizze blijft ongewijzigd)
  • je klant hoeft enkel zijn smartphone met daarop de Joyn app op zak te hebben*
  • je klant kan zo makkelijk zijn kaart koppelen aan verschillende Joyn apps binnen het gezin (zonder telkens onderling de Monizze-kaart te moeten uitwisselen)
  • men kan punten sparen en betalen in één handeling

* Je klant dient eenmalig (per Joyn app) de koppeling met Monizze te maken. Hoe dat moet lees je in dit artikel: Hoe maak ik de koppeling tussen Joyn en Monizze?