🎥 Hoe werkt de transactie via Joyn en Monizze?

Volgen
Vooraleer je klanten met Monizze kunnen betalen via de Joyn-app, moeten zij beide accounts koppelen. Meer info over die koppeling vind je in dit artikel.

Via de Joyn-app betalen met Monizze en puntjes sparen, verloopt als volgt:
  1. Druk op de QR-code
  2. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop “Betaal en spaar”
  3. De klant scant met de Joyn-app op zijn smartphone de QR-code op jouw iPad
  4. De bij jou beschikbare betaalmogelijkheden verschijnen op de iPad (maaltijd-, eco- of cadeaucheques).
  5. Selecteer de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties
  6. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen

Hier vind je een video van een volledige transactie via Joyn en Monizze:

a

Deze video toont je hoe een transactie werkt wanneer je slechts een gedeelte via Monizze kan/mag ontvangen: