🎥 Hoe kan ik punten ingeven vooraleer ik de klant laat scannen?

Volgen

In de nieuwe handelaarsapplicatie werd de transactie lichtjes aangepast om het proces makkelijker te maken. De klant dient zich eerst te identificeren door te scannen, zodat vóór het toekennen van de punten nog beloningen en coupons opgenomen kunnen worden.

Werk je toch liever volgens de oude volgorde: eerst punten ingeven, daarna scannen?
Bekijk dan deze video of neem de stappen onderaan deze pagina even door.

1. Open je Joyn handelaarsapplicatie en druk op de drie streepjes links bovenaan
  2. Druk op 'Instellingen'
  3. Zet het schuifknopje aan (groen) bij "Punten instellen door op QR-code te klikken"
  4. Open het menu met de drie streepjes links bovenaan en druk op 'Startscherm'
  5. Tik kort op de QR-code
  6. Geef het aankoopbedrag in en bevestig met de knop 'Toevoegen'
  7. Het gekozen bedrag verschijnt nu boven de QR-code
  8. Laat je klant scannen met de Joyn applicatie of druk op 'Kaart scannen'
  9. Je klant kan nu eventueel nog een beloning opnemen
  10. Rond de transactie af door op 'Toevoegen' te drukken.