Ik wil de e-mails van een handelaar waarvoor ik me uitschreef weer opnieuw ontvangen.

Volgen

Je kan je voorkeuren in verband met berichtgeving gemakkelijk aanpassen via je applicatie op de smartphone of via my.joyn.be.

In de Joyn applicatie op je smartphone:

• Open de Joyn applicatie en zorg dat je ingelogd bent
  • Druk op IMG_2245.jpg
  • Selecteer "Campagnes van handelaars" en zorg dat de schuifknop bij "E-mail" op groen (aan) staat
  • Selecteer "Beheer handelaars" en zorg dat de schuifknop bij de handelaars waarvan je e-mails wil ontvangen op groen (aan) staat
  • Vanaf nu zal je e-mails ontvangen van de door jou geselecteerde handelaars

Via my.joyn.be:

• Surf naar my.joyn.be
  • Log in met je Joyn-account
  • Selecteer links bovenaan in de balk "Berichtgeving"
  • Zorg dat bij "Campagnes van handelaars" de schuifknop bij "e-mail" op groen (aan) staat
  • Klik op "Beheer handelaars" en zorg dat de schuifknop bij de handelaars waarvan je e-mails wil ontvangen op groen (aan) staat
  • Vanaf nu zal je e-mails ontvangen van de door jou geselecteerde handelaars