Waarom vraagt de Joyn applicatie toegang tot mijn locatie?

Volgen

Wanneer je in de Joyn applicatie op zoek gaat naar handelaars, willen we je natuurlijk liefst de meest relevante, zijnde de dichtstbijzijnde handelaars tonen. Vandaar dat de applicatie (eenmalig) vraagt om je locatie te mogen gebruiken.

De applicatie zal enkel en alleen je locatie gebruiken wanneer dat nodig is om een handelaar in je buurt te zoeken. We houden geen achtergrondgegevens bij.

Heb je de applicatie geen toegang gegeven tot je locatie en wil je dit alsnog aanpassen?
Volg dan onderstaande stappen:

Voor iPhone:

• Ga naar Instellingen
  • Scroll helemaal naar beneden tot je 'Joyn' tegenkomt en druk erop
  • Je krijgt nu onderstaand scherm te zien
  • Zorg ervoor dat bij Locatie "Bij gebruik" staat. Staat er "Nooit", druk dan even op deze regel en verander naar "Bij gebruik".

Voor Android (hoger dan 6.0):

• Ga naar Instellingen
  • Kies Apps en tik op de Joyn app
  • Tik op machtigingen
  • Zorg ervoor dat de schuifknop bij locatie ingeschakeld is (groen)