Hoe voeg ik accounts of kaarten samen?

Volgen

Dat kan heel makkelijk! Om een kaart aan een account te linken dien je de kaart te registreren op hetzelfde e-mailadres dat je reeds gebruikt voor Joyn.

Met de Joyn smartphone-applicatie kan je dit heel makkelijk voor elkaar krijgen:

1. Druk op "Tik om QR-code te scannen".
  2. Scan de QR-code van je kaart.
  3. De kaart is nu gekoppeld aan je account!

Heb je geen smartphone?

1. Surf dan naar https://my.joyn.be/card-registration
  2. Vul je kaartnummer in en het e-mailadres gekoppeld aan jouw Joyn-account.
  3. Kies "Bevestigen".
  4. Open de e-mail "Veel plezier met je nieuwe Joyn-kaart" en druk op de knop "Koppel je nieuwe kaart".
  5. De kaart is nu gekoppeld aan je account!