Waarom vraagt de Joyn app toegang tot mijn camera?

Volgen

Om de QR-code op de iPad van de handelaar te kunnen inscannen heeft de applicatie je camera nodig. Daarom moet je hiervoor toestemming geven.

Heb je de toestemming per ongeluk geweigerd, dan kan je dit alsnog gaan aanpassen in de instellingen van je smartphone.

Voor iPhone:

• Ga naar Instellingen
  • Scroll helemaal naar beneden tot je 'Joyn' tegenkomt en druk erop
  • Je krijgt nu onderstaand scherm te zien
  • Zorg ervoor dat de schuifknop bij de camera ingeschakeld is zoals op bovenstaande afbeelding.

Voor Android:

• Ga naar Instellingen
  • Kies Apps en tik op de Joyn app
  • Tik op machtigingen
  • Zorg ervoor dat de schuifknop bij de camera ingeschakeld is (groen)