Wat is een Apple ID en hoe maak ik het aan?

Volgen

Een Apple ID is een combinatie van een mailadres en een wachtwoord die je nodig hebt om bepaalde Apple gerelateerde activiteiten uit te voeren, zoals het aankopen/downloaden van apps in de App Store en het gebruik van de iCloud.

Bij het aanmaken van een Apple ID – dat hoef je in principe slechts één keer te doen – dien je je mailadres op te geven en een wachtwoord te kiezen. Voor het eigenlijke gebruik heb je meestal enkel het wachtwoord nodig.

Als je wil weten hoe je een Apple ID moet aanmaken, kan je gebruik maken van de link hieronder die je doorverwijst naar de officiële Switch helppagina's:

Hoe maak ik een Apple ID aan?