Wat als mijn klant eerst een coupon wil opnemen?

1. De klant scant met zijn/haar Joyn-app of kaart in de Joyn Business app op je iPad
  2. Je klant kiest een beschikbare coupon en drukt op 'opnemen'.
  3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop "Punten sparen en betalen"
  4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant verder wil met Payconiq
  5. Je klant krijgt een scherm op de smartphone dat vraagt om op "Ja, verdergaan" te drukken om verder te gaan met de betaling via de Payconiq by Bancontact-app