Hoe download ik de nieuwe Joyn Business handelaarsapplicatie?

Volgen

Ben jij klaar om over te stappen naar de nieuwe Joyn Business handelaarsapplicatie?
Kijk hier even na of dat voor jou al kan.

Om de nieuwe applicatie te downloaden ga je als volgt te werk:

1. Open de App Store op je iPad
  2. Selecteer rechts onderaan 'Zoek'
  3. Vul "Joyn Business" in als zoekterm en bevestig
  4. Druk op 'Download' om de applicatie te installeren
  5. Selecteer 'Installeer'
  6. Bevestig dat je de applicatie wil downloaden door het wachtwoord van je Apple ID in te voeren en druk op 'Log in'
  7. De applicatie wordt nu gedownload
  8. Ga naar je startscherm en open de nieuwe "Joyn Business" applicatie
  9. Log in met je vertrouwde Joyn inloggegevens

Je bent nu helemaal klaar om de nieuwe Joyn Business handelaarsapplicatie te gebruiken!