Wat als het puntenaantal verschilt van het te betalen bedrag?

Volgen

Dat is geen enkel probleem. Je kan nadat de punten zijn toegekend het bedrag dat betaald moet worden nog steeds aanpassen. De volledige transactie verloopt als volgt:

1. De klant scant met zijn/haar Joyn-app of kaart in de Joyn Business app op je iPad
  2. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met "Punten sparen en betalen"
  3. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant verder wil met Payconiq
  4. Je klant krijgt een scherm op de smartphone dat vraagt om op "Ja, verdergaan" te drukken om verder te gaan met de betaling in de Payconiq by Bancontact-app
  5. Je klant geeft zijn/haar pincode in in de Payconiq by Bancontact-app ter bevestiging
  6. De betaling wordt bevestigd op de smartphone van je klant én op jouw iPad in de Joyn Business applicatie.