Hoe gaat het in z'n werk wanneer ik Payconiq in mijn Joyn Business applicatie integreer?

Volgen

Punten sparen en in één beweging betalen met Payconiq verloopt als volgt:

1. De klant scant met zijn/haar Joyn-app of kaart in de Joyn Business app op je iPad
  2. Je klant kiest een beschikbare coupon en drukt op 'opnemen'.
  3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop "Punten sparen en betalen"
  4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant verder wil met Payconiq
  5. Je klant krijgt een scherm op de smartphone dat vraagt om op "Ja, verdergaan" te drukken om verder te gaan met de betaling via de Payconiq by Bancontact-app