Wat is er anders dan in de vorige integratie?

Volgen

De nieuwe methode is een stuk eenvoudiger!
Je klanten dient enkel de Payconiq by Bancontact-app op hun smartphone geïnstalleerd te hebben. Het wordt nog gemakkelijker als ze ook de Joyn applicatie hebben.

De stappen zijn als volgt:

1. De klant scant met zijn/haar Joyn-app of kaart in de Joyn Business app op je iPad
  2. Je klant kiest een beschikbare coupon en drukt op 'opnemen'.
  3. Jij geeft het bedrag in en bevestigt met de knop "Punten sparen en betalen"
  4. Je krijgt de kans het bedrag nog te wijzigen en geeft aan dat je klant verder wil met Payconiq
  5. Je klant krijgt een scherm op de smartphone dat vraagt om op "Ja, verdergaan" te drukken om verder te gaan met de betaling via de Payconiq by Bancontact-app