Waarom vraagt de Joyn applicatie om een pincode? Is dat veilig?

Volgen

Wanneer je bij een Joyn-handelaar aangeeft met Payconiq te willen betalen, moet je op je smartphone bevestigen dat je wil verdergaan met de Payconiq by Bancontact-app. Als je dit bevestigt, word je automatisch doorgestuurd naar de Payconiq by Bancontact-app op je smartphone. Je geeft je code dus in in de Payconiq by Bancontact-app en die is helemaal veilig.