Ik ben al aangesloten bij Payconiq. Hoe integreer ik dat in mijn Joyn Business Applicatie?

Volgen

Indien je graag Payconiq zou integreren in je Joyn app dien je zelf eerst enkele stappen te ondernemen:

1. Vul je gegevens in op deze pagina: https://www.joyn.eu/nl-be/joyn-payconiq/ik-ben-joyn-en-payconiq
  2. We bezorgen je een e-mail met een document
  3. Print het document uit
  4. Vul het document volledig in en onderteken het
  5. Scan het document in (of neem een duidelijke foto met je smartphone)
  6. Stuur je scans (of foto's) per e-mail naar hello@joyn.be met de vermelding "Integratie Payconiq"

Wij verwerken je aanvraag dan samen met Payconiq en we brengen de integratie voor jou tot stand. Dit proces kan tot 5 werkdagen in beslag nemen.
Je mag van ons een seintje verwachten wanneer alles in orde is.

Let op: de integratie wordt enkel ondersteund in de nieuwe Joyn Business applicatie.
Wil je nagaan of je deze applicatie kan downloaden, bekijk dan dit artikel.