Hoe kan ik met Joyn nieuwe klanten aantrekken?

Volgen

Om nieuwe klanten aan te trekken kan je gebruik maken van een Joyn Advertising campagne. Met 'Joyn Advertising' promoot je je zaak rechtstreeks op de smartphone van Joyn-gebruikers uit de buurt, die nog niet eerder bij jou zijn langs geweest.

Het systeem is erg eenvoudig. Een kort tekstje en een coupon worden verstuurd naar Joyn-gebruikers in je buurt (lees: mensen met een hart voor lokaal). Je kiest zelf naar hoeveel personen je de campagne verstuurt, in welke regio je wil adverteren en of je eventueel filtert op geslacht en/of leeftijd.

Natuurlijk is alles perfect meetbaar en weet je op het einde van de campagne niet alleen hoeveel nieuwe klanten je hebt aangetrokken maar ook hoeveel ze hebben gespendeerd.

Hoe bestel je een Joyn Advertising campagne?
  • Je bestelt zo'n campagne eenvoudig online via dit formulier.
  • Heb je verdere vragen of wil je dat één van onze loyalty consultants je helpt bij het opzetten van je campagne dan kan je ook telefonisch een campagne opstellen in samenspraak met hen op +32 2 302 73 82 (Ma-Vr: 9:00 - 17:00)