Hoe breng ik mijn klanten op de hoogte van mijn nieuwe beloning?

Volgen

Wanneer je een nieuwe beloning instelt, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk aan al je klanten laten weten. Sinds kort kan je deze update meteen delen met al je klanten die de Joyn applicatie gebruiken.

Hoe?

1. Surf naar je handelaarsportaal (business.joyn.be) en log in.
  2. Open het tabblad 'Beloningen'
  3. Selecteer " + Nieuwe beloning aanmaken"
  4. Vul de gegevens van je beloning in (in minstens één taal)
  5. Kies een passend icoontje
  6. Vink oderaan de optie "Breng je Joyn-app gebruikers automatisch op de hoogte van deze beloning." aan.
  7. Selecteer "Opslaan".

Je beloning werd nu geactiveerd én gedeeld in het overzicht van al je klanten die de Joyn applicatie gebruiken.