De coupon van mijn klant verschijnt niet op de iPad. Hoe komt dat?

Volgen

Wanneer een coupon niet verschijnt op je iPad kan dat volgende oorzaken hebben:

• De coupon werd niet geactiveerd
  • De geldigheid van de coupon is verstreken
  • De coupon werd reeds opgenomen door iemand die op hetzelfde account spaart
  • De klant scant met een kaart die aan een ander e-mailadres gelinkt is dan hetgeen waarop de coupon geactiveerd werd
  • De klant heeft met zijn of haar smartphone de QR-code die op de iPad getoond wordt ingelezen. De klant moet in zijn of haar Joyn smartphone-applicatie de persoonlijke QR-code naar boven halen (door op het tandwieltje linksboven te drukken) en deze voor de iPad houden.