Kan ik de nieuwe "Joyn Business" handelaarsapplicatie downloaden?

Volgen

Joyn heeft een gloednieuwe handelaarsapplicatie, "Joyn Business"!

Voorlopig is deze echter nog niet voor álle Joyn handelaars geoptimaliseerd.
Als je in één van de onderstaande categorieën valt, kan je nog niet overstappen naar de nieuwe applicatie:

• Je deelt stadspunten en/of winstkansen uit
  • Je werkt met een stedelijke of gemeentelijke cadeaubon-applicatie ondersteund door Joyn
  • Je iPad heeft een iOS versie lager dan 10.0