Hoe voeg ik een coupon toe aan een e-mail?

Volgen

Een coupon is als het ware een digitale kortingsbon die je aan een e-mail kan toevoegen. Door met coupons te werken kan je heel precies de impact van je acties meten.

De automatische verjaardags- en remindercampagne werken standaard met een coupon.
Bij de standaard e-mailings is deze keuze optioneel.

Als je een e-mailing met een coupon wil verzenden, ga je als volgt te werk:

1. Open je handelaarsportaal (business.joyn.be) en log in.
  2. Ga naar "E-mailcampagnes".
  3. Blijf in het tabblad "Eenmalig" en kies "Nieuwe campagne maken".
  4. Kies in welke talen je de e-mail wil verzenden en selecteer je doelpubliek (optioneel).
  5. Geef je campagne een naam en ga verder met "Activeer".
  6. Na het opstellen van de onderwerpregel en tekst van je eenmalige zending, scroll je verder naar beneden tot je "Coupon toevoegen" tegenkomt. Druk op die knop.
  7. Vul de beschrijving van je coupon in (een bepaalde korting, gratis product of dienst, ...).
  8. Kies een passend icoon voor de coupon.
  9. Vul de vervaldatum van de coupon in. Een coupon is geldig vanaf het moment dat de e-mail verzonden wordt.
  10. De coupon is nu correct toegevoegd aan de e-mail.