Kan ik mijn e-mails in verschillende talen versturen?

Volgen

Dat kan zeker. Om een e-mail in meerdere talen te versturen, vink je de vakjes bij de gewenste talen aan. In elk vakje kan je zien hoeveel van je ontvangers deze taal als voorkeurstaal hebben geselecteerd.

Deze optie heb je bij zowel standaard als automatische e-mailcampagnes.

Let op! De inhoud van je e-mail moet je zelf vertalen.

Joyn zorgt er wel voor dat de standaardteksten van de mail, zoals "download de bijlage" of "je moet deze coupon activeren om hem te kunnen gebruiken" worden vertaald.