Waarom krijg ik geen verjaardagsbericht van Joyn-handelaars?

Volgen

Veel Joyn-handelaars sturen een leuk mailtje voor de verjaardag van hun klanten.
Ze moeten wel weten wanneer je jarig bent natuurlijk. Heb je je geboortedatum wel ingevuld bij het aanmaken van je Joyn-account?

Je kan dit nakijken door in de applicatie volgende stappen te volgen:

1. Druk op het IMG_8929.jpgicoontje links bovenaan in de hoek.
  2. Selecteer "Je account".
  3. Kies "Bewerken".
  4. Pas/vul je gegevens aan en bevestig met "Klaar".

Heb je geen smartphone?
Stuur dan een e-mail naar hello@joyn.be met volgende gegevens:

• Het e-mailadres gekoppeld aan je Joyn-account.
  • Jouw geboortedatum en eventuele andere gegevens die moeten worden aangepast.