Kan ik een extra kaart aan mijn account toevoegen?

Volgen

Ja hoor, dat kan zeker! Om een extra kaart aan een account te linken dien je de kaart te registreren op hetzelfde e-mailadres dat je reeds gebruikt voor Joyn.

Met de Joyn smartphone-applicatie kan je dit heel makkelijk voor elkaar krijgen:

1. Druk op "Tik om QR-code te scannen".
  2. Scan de QR-code van je kaart.
  3. De kaart is nu gekoppeld aan je account!

Heb je geen smartphone?

1. Surf dan naar https://my.joyn.be/card-registration
  2. Vul je kaartnummer in en het e-mailadres gekoppeld aan jouw Joyn-account.
  3. Kies "Bevestigen".
  4. Open de e-mail "Veel plezier met je nieuwe Joyn-kaart" en druk op de knop "Koppel je nieuwe kaart".
  5. De kaart is nu gekoppeld aan je account!
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1