Waarom krijg ik nooit e-mails van Joyn of Joyn-handelaars?

Volgen

Daar zijn enkele mogelijke oorzaken voor:

• Je account werd nog niet geregistreerd.
    Meer info over registreren.
  • Je account werd nog niet geactiveerd.
    Na het registreren krijg je een e-mail van Joyn met een actievatieknop. Druk op de knop, vervolledig je profiel en kies een wachtwoord om je account te activeren.
  • Je hebt je alle e-mailverkeer uitgeschakeld in je e-mail voorkeuren.
    Meer info over e-mail voorkeuren.
  • Je spaart samen met je partner of gezinslid via Joyn en het is het e-mailadres van je partner of gezinslid dat gekoppeld is aan je account. Hij of zij ontvangt dus alle communicatie van Joyn.