Ik krijg te veel e-mails. Hoe los ik dat op?

Volgen

Je kan je e-mailvoorkeuren makkelijk aanpassen in de Joyn smartphone-applicatie:

1. Druk op het IMG_8929.jpgicoontje links bovenaan in de hoek.
  2. Selecteer "Je account".
  3. Kies "Berichtgeving".
  4. Je krijgt nu een overzicht van alle Joyn-handelaars die je bezocht hebt.
    Met de schuifknop achter elke zaak kan je aangeven of je van deze handelaar e-mails wil ontvangen of niet.

Je kan ook in een e-mail van een Joyn-handelaar onderaan drukken op "Uitschrijven".

Heb je geen smartphone?

1. Surf naar https://my.joyn.be
  2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
  3. Klik links bovenaan in de blauwe balk op "Berichtgeving"
  4. Beheer van hieruit je voorkeuren.

Let op!
Handelaars die jou geen e-mails meer mogen sturen, zullen je niet meer op de hoogte kunnen brengen van speciale acties in hun zaak of je kunnen feliciteren met je verjaardag.