Hoe kan ik me registreren? Hoe maak ik een Joyn-account aan?

Volgen

De makkelijkste manier is door de Joyn-applicatie te downloaden op je smartphone en onderstaande stappen te volgen.

1. Vul je e-mailadres in.
  2. Kies een wachtwoord (van minstens 6 karakters).
  3. Druk op "Registreren".
  4. Bevestig dat je akkoord gaat met de privacyverklaring van Joyn door op "Ik ga akkoord" te drukken.
  5. Vervolledig je profiel met je Voor- en achternaam en druk op "Verdergaan".
  6. Kies indien gewenst je geslacht door op "Meneer" of "Mevrouw" te drukken of sla deze stap over met "Stap overslaan".
  7. Vul je geboortedatum in en bevestig met "Verdergaan".
  8. Kies je land, postcode en gemeente en bevestig opnieuw met "Verdergaan".
  9. Vul je telefoonnummer in en druk op "Afronden".

Je Joyn-account is nu aangemaakt!

Heb je geen smartphone?

Volg dan deze stappen:

1. Vraag dan jouw Joyn-kaart bij een deelnemende handelaar.
  2. Scan ze bij de handelaar en vul je e-mailadres in in de pop-up op de iPad van de handelaar.
    Of registreer je kaart thuis via deze link: https://my.joyn.be/card-registration
  3. Open de e-mail die je van Joyn kreeg en druk op de knop om je e-mailadres te bevestigen en je profiel te vervolledigen.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 3