Hoe kan ik mijn Joyn-account verwijderen?

Volgen

Jammer dat je je account wil verwijderen!
Ben je zeker dat je geen beloningen, coupons of promoties meer wil ontvangen van je favoriete Joyn-handelaars?

Krijg je te veel e-mails? Dan kan je je voorkeuren ook aanpassen.
Meer informatie over hoe je dat doet vind je terug in dit artikel.

Indien je toch je account wil verwijderen:

1. Open de Joyn-applicatie op je smartphone.
  2. Druk op het IMG_8929.jpgicoontje links bovenaan in de hoek.
  3. Kies onderaan "Account verwijderen".
  4. Bevestig met de knop "Account verwijderen".
  5. Geef het wachtwoord van je account in en druk op "Verwijderen".
  6. Je account is nu verwijderd.

Heb je geen smartphone?

Stuur een e-mail naar hello@joyn.be en vermeld dat je je account wil verwijderen.