Ik ben mijn kaart kwijt, wat nu?

Volgen

Dat is vervelend.. Gelukkig kan je de punten van je geregistreerde kaart wel makkelijk terug opzoeken.

Zo ga je te werk:

1. Download de Joyn applicatie op je smartphone.
  2. Log in met het e-mailadres dat gekoppeld was aan je verloren kaart.
  3. Je punten zullen in je overzicht verschijnen.
  4. Vanaf nu heb je Joyn altijd en overal op zak met de Joyn-applicatie! Handig!

Heb je geen smartphone?
Volg dan deze stappen:

1. Vraag bij je lokale Joyn-handelaar een nieuwe Joyn kaart.
  2. Registreer deze met hetzelfde e-mailadres op de iPad bij de handelaar
    of registreer ze thuis via deze link.
  3. Je zal in beide gevallen een e-mail ontvangen van ons met een knop om de kaart te koppelen aan je account. Vergeet niet op deze knop te drukken!
  4. Je nieuwe kaart is nu gelinkt aan je e-mailadres.