Ik kan mijn punten niet meer zien in de Joyn-applicatie. Wat is er mis?

Volgen

We zorgen ervoor onze applicaties werken op de meest recente software versies voor smartphones. Voor iPhones is dat iOS 10 tot en met 12.
Voor Android toestellen is dat Android versie 7 tot en met 9.

Indien je toestel op een oudere software versie werkt, wordt de Joyn-applicatie helaas niet meer ondersteund. Je punten zijn wel nog steeds gelinkt aan je e-mailadres, dus je bent ze zeker niet kwijt.

Werkt je iPhone of Android toestel wel degelijk op een van de nieuwere versies?
Kijk dan even na of je wel ingelogd bent.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1