Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Volgen

Geen probleem, je kan je wachtwoord weer opnieuw instellen door volgende stappen te volgen:

1. Open de Joyn-applicatie op je smartphone
  2. Vul het e-mailadres in dat gelinkt is aan jouw Joyn-account en druk op "Verdergaan".
  3. In het volgende scherm klik je onder de knop op "Wachtwoord vergeten?".
  4. Kijk je e-mailadres nog eens na en druk vervolgens op "Verdergaan".
  5. Je ontvangt nu van Joyn een e-mail met titel "Maak een nieuw wachtwoord aan".
  6. Druk in de e-mail op de knop "Verander je wachtwoord".
  7. Vul tweemaal je nieuwe wachtwoord in en druk op de knop "Wachtwoord wijzigen" om te bevestigen.
  8. Je kan nu in de applicatie inloggen met je nieuw wachtwoord.
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1