Waar kan een gebruiker het overzicht van zijn verzamelde punten terugvinden?

Volgen

Opmerkingen

7 opmerkingen

• Avatar
    Mark Dausy (Bewerkt )

Hoeveel punten heb ik ??  Hoe kan ik al uw zaken altijd nakijken op een simpele manier ?

Kan het zijn dat ik O punten heb ???

• Avatar
    Holsbeekx Nicole

mijn puntensaldo graag

• Avatar
    Thaïs

Hallo,

Ik heb jullie beiden een e-mail gestuurd om jullie verder te helpen.

Fijne avond!

• Avatar
    MARIA DE MUYER

mijn puntensaldo graag, ik vind ze niet meer op de site

mvg,

• Avatar
    Thaïs

Dag Maria,

Ik heb jou een mail gestuurd!

Groetjes

• Avatar
    MARIA DE MUYER

Heb geen mail ontvangen ! Kan dit niet simpeler op de site te vinden zijn ook indien ik geen i-phone of smartphone heb ? Klantvriendelijkheid ??

• Avatar
    Thaïs

Dag Maria,

Ons gebruikersportaal is sinds 10/01/2018 niet meer beschikbaar. De reden hiervoor is dat slechts 1% van onze gebruikers nog gebruikt maakt van dit platform. De afgelopen maanden zijn velen van hen namelijk overgeschakeld op de Joyn-app. Daarom willen wij ons ook voornamelijk op die app focussen.

Heb je nog geen smartphone? Check dan je puntentotaal op de iPad bij de handelaar. Wil je een volledig overzicht? Stuur dan een e-mail naar hello@joyn.be, we helpen je graag verder.

Ik zal jou per mail jouw huidig puntentotaal doorsturen.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.