Kan ik een bewijsje krijgen van alle beloningen en coupons die werden opgenomen?

Volgen

Dat kan zeker en heel makkelijk vanuit je handelaarsportaal.

1. Open je handelaarsportaal en log in.
  2. Navigeer naar het tabblad "Historiek".
  3. Druk op de knop "Rapporten" rechts bovenaan.

4. Selecteer "Coupons" of "Beloningen".
  5. Kies het gewenste jaar.
  6. Geef aan of je graag een overzicht wil per maand of per kwartaal.
  7. Klik op het gewenste formaat achter de periode waarvan je het overzicht wil.
    Je kan kiezen voor CSV (bewerkbaar in Excel) of PDF.

Let op: je kan geen documenten downloaden met de iPad, dus deze handelingen zal je op je computer moeten doen.